Exilații Craiovei, reprimiți „parțial” la lot de Mirel Rădoi

Povestea exilaților excluși din lot de antrenorul Mirel Rădoi continuă la Universitatea Craiova. Conform unor surse apropiate echipei, Andrei Ivan și Jovan Markovic au revenit la prima echipă și pot juca în derby-ul cu FC U Craiova dar nu și ăn restanța de marți. Sergiu Hanca și Ionuț Vînă se pare că mai au de așteptat să fie iertați de antrenor și încă se antrenează separat.

După cum se știe, Mirel Rădoi i-a exclus pe Andrei Ivan, Jovan Markovic, Ionuț Vînă și Sergiu Hanca din lotul Universității Craiova după meciul jucat de olteni cu Rapid, însă antrenorul ar fi cedat în ultimile zile la presiunile oficialilor din Bănie. La o săptămână de la momentul în care a luat decizia de a-i exclude pe cei patru fotbaliști din lotul Universității Craiova, ProSport a anunțat că Mirel Rădoi a cedat și i-a reprimit la prima echipă pe Andrei Ivan și Jovan Markovic. Conform sursei citate Ivan și Markovic au început de sâmbătă, 26 noiembrie, să se pregătească cot la cot cu ceilalți fotbaliști din lotul Universității Craiova, deși până atunci au făcut antrenament cu unul dintre secunzii lui Mirel Rădoi pe un teren alăturat de la baza de la „Lunca Jiului”. Aceștia nu vor juca împotriva Chindiei Târgoviște, însă vor fi la dispoziția lui Mirel Rădoi pentru derby-ul cu FC U Craiova programat sâmbătă, 3 decembrie, ora 19.00, pe stadionul „Ion Oblemenco”.

Dacă Ivan și Markovic au fost scăpați de patronul Mihai Rotaru, nu același lucru se poate spune despre Sergiu Hanca și Ionuț Vînă. Cei doi se pregătesc la aceeași oră cu restul lotului Universității Craiova, dar separat de ceilalți coechipieri.

Vizualizări: 1,025

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: