Pas important spre îndeplinirea obiectivului pentru UCB Târgu Jiu

Sala Spoturilor din Târgu Jiu a găzduit în week-end derby-ul etapei a 11-a a Diviziei A la handbal masculin din Seria C. Handbaliștii universitari gorjeni, clasați pe locul 3 înaintea acestui meci au obținut o victorie extrem de importantă în compania celor de la SCM Poli Timișoara 2, echipă aflată pe locul 2.

UCB Târgu Jiu s-a impus cu scorul de 45 – 35 în fașa celei de-a doua clasate, SCM Poli Timișoara 2 făcând încă un pas spre îndeplinirea obiectivului. „A fost un meci, care se anunța dificil, dată fiind poziția din clasament a celor două echipe, iar după o primă repriză echilibrată încheiată cu un avantaj de 2 goluri pentru handbaliștii noștri, a urmat o repriza secundă în care băieții noștri s-au desprins treptat pe tabela de marcaj”, a precizat directorul clubului UCB Târgu Jiu, Virgil Popovici care a apreciat că victoria este una extrem de prețioasă pentru calificarea în play-off-ul de promovare în Liga Zimbrilor. Evoluția portarului Adrian Tudor Radulescu dar și a căpitanului echipei, Alin Andrei Manole, au fost remarcate de oficialul clubului. Pentru echipa universitarilor din Târgu Jiu au marcat : A. Manole (15), G. Constantinescu (6), V. Mladin (5), A. Druga (5), V. Bondoc (4), I. Mazilu (4), S. Predan (1), I. Berculescu (1) și A. Radulescu (1).

Prin această victorie formația universitară a făcut un pas important în încercarea de calificare în play-off-ul de promovare în Liga Zimbrilor.

Vizualizări: 421

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: