Un jucător din Liga 1 se va alătura lotului FCU Craiova

FC U Craiova a disputat în week-end un meci amical pe terenul propriu de antrenamente. Adversarul a fost din Liga 1, CS Mioveni, formație care s-a impus cu scorul de 1-0.

După acest amical, patronul oltenilor,  Adrian Mititelu, a oferit un interviu şi a dezvăluit numele unui jucător din Liga 1 care se va alătura echipei sale.

Aflată pe penultimul loc al Ligii 1, FC U Craiova a apelat recent la ”salvatorul” său, Nicolo Napoli, pentru a noua oară, iar acum speră că italianul va reuşi să redreseze din nou corabia. Din păcate, până şi codaşa Ligii 1 a reuşit să se impună împotriva trupei din Bănie în acest ultim amical, scor 1-0. În urma partidei, Adrian Mititelu a dezvăluit că un jucător de la Mioveni se va alătura echipei sale. Este vorba de Vlad Pop (22 de ani), jucător care a fost adus în urmă cu trei ani de la Unirea Jucu, dar care a fost împrumutat în acest sezon codaşei Ligii 1. Mititelu a dezvăluit că acesta nu va rămâne la Mioveni şi că va reveni în vară ”acasă”, glumind că acesta este doar ”în practică” la Mioveni. ”(n.r. Mioveni o va întâlni pe FCSB) Treaba lor, foarte bine că îi întâlnesc. (n.r. se întâlneşte Pop cu Compagno) Vă daţi seama că eu ţin cu Compagno, nu vorbesc de echipe aici. Eu ţin cu Compagno, Pop... o să ţin cu el pentru că oricum peste câteva luni se întoarce acasă, aşa că... acum e în practică la Mioveni”, a declarat Adrian Mititelu.

Vizualizări: 6,495

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: