Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Expoziţia „Punctul gândului”

O parte din tablourile cunoscutului pictor târgujian, Costel Dobriţescu, vor putea fi admirate la Centrul Brâncuşi, acolo unde artistul a ales să le expună. Colecţia cuprinde 19 tablouri pictate de artist în ultima perioadă de timp.  Sub denumirea „Punctul gândului”, artistul, prin tablourile sale, a depăşit graniţele fizice ale condiţiei omului, prin puterea minţii. „Punctul pe care ochiul omului îl poate surprinde este de mult captat în fotografii, iar atunci pictorii nu mai trebuie să se chinuiască să-l scoată în evidenţă în tablouri. Eu m-am gândit să scot în evidenţă punctul minţii. Privind în trecut încerc să scot în evidenţă acel punct care m-a marcat, pentru că mintea omului nu memorează decât momentele marcante”, declară artistul Costel Dobriţescu. Tablourile vor sta la Centrul Brâncuşi vreme de câteva săptămâni, timp în care vizitatorii vor avea ocazia să le şi cumpere, expoziţia fiind cu vânzare.

Pictorul Costel Dobriţescu a organizat până acum peste 20 de expoziţii în cei 35 de ani de când pictează având peste 1000 de tablouri.

Vizualizări: 105

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: