Expoziţie marca “Teodor Dădălău” în Bulgaria

Teodor Dădălău nu are sprijinul autorităţilor locale şi judeţene pentru a putea participa la o expoziţie în Bulgaria. A primit ajutor doar din partea sindicatelor din minerit şi din partea deputatului Severus Militaru. În ciuda refuzului autorităţilor de a-l sprijini, Teodor Dădălău va merge totuşi cu lucrările la vernisaj în Bulgaria.

Teodor Dădălău a primit o invitaţie de a participa la o expoziţie în Bulgaria.  El s-a gândit să plece şi un grup de colindători îmbrăcaţi în costume populare gorjeneşti care să împartă pe stradă invitaţiile. Acest lucru nu va fi posibil pentru că nu a primit sprijin financiar din partea autorităţilor locale şi judeţene.  „Vernisajul va avea loc pe data de 17 decembrie în Bulgaria, unde trebuie să expunem lucrările participanţilor la festivalul internaţional de arte vizuale care s-a desfăşurat în Gorj. Ştim că este criză, ştim că nu sunt bani, dar cum s-au găsit pentru alte lucruri se puteau găsi şi pentru asta. Am vrut să mergem cu câţiva colindători, care să poarte costumul gorjenesc şi să împartă invitaţii la vernisaj, dar nu e posibil din cauza lipsei banilor”, a precizat artistul.  

Sindicatele din minerit şi deputatul PDL Severus Militaru l-au ajutat pe Teodor Dădălău să expună lucrări în cadrul unui vernisaj în Bulgaria. ”Nu am primit ajutor decât din partea sindicatelor din minerit, bine că există, şi a domnului deputat Severus Militaru. În rest nimeni nu a vrut să ne ajute, deşi am făcut demersuri peste tot”, a spus Dădălău.

Vizualizări: 108

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: