Fals şi uz de fals la primăria Aninoasa

Intrigile şi scandalul par să nu ia sfârşit în primăria Aninoasa unde primarul şi viceprimarul sunt ca şoarecele şi pisica. După ce primarul Ilie Petroi l-a demis pe viceprimarul Ilie Jianu fără a respecta însă procedura, instanţa de judecată dând soluţie favorabilă celui din urmă, acum o nouă luptă a început între cei doi. Primarul Petroi i-a făcut plângere penală la Parchet vicelui Jianu pentru fals intelectual şi uz de fals.

Războiul dintre primarul comunei Aninoasa, Ilie Petroi, şi viceprimarul Ilie Jianu, pare să nu se mai termine niciodată. Primarul localităţii Aninoasa i-a făcut plângere penală secundului său susţinând că Jianu a procedat singur să-şi emită o adeverinţă pe care a utilizat-o în vederea obţinerii unui certificat medical. „Viceprimarul acesta a făcut vrute şi nevrute. În perioada în care a fost suspendat a venit la mine să-i dau adeverinţă de la serviciu şi i-am spus că nu este legal pentru că el nu mai este angajatul primăriei. Eu am plecat la Bucureşti, a profitat că a rămas la primărie şi şi-a ştampilat singur o adeverinţă ca să intre în concediu medical să ia bani că numai după bani umblă”, a declarat Ilie Petroi, primarul din Aninoasa.

S-a folosit de ştampila primarului

Acesta spune că a decis să facă aceste dezvăluiri pentru a-i schimba Instituţiei Prefectului părerea despre Jianu. „A încălcat legea pentru că a obţinut certificat medical în baza unei adeverinţe false. Săptămâna trecută i-am făcut plângere penală la Parchet pentru fals intelectual pentru că nu avea voie să folosească ştampila primarului şi uz de fals pentru că s-a folosit de adeverinţa falsă. Nu zic, poate am încălcat noi procedura dar Instituţia Prefectului nu ştie ce fel de om e”, a adăugat Ilie Petroi.

DEZMINŢIRE

Viceprimarul Ilie Jianu nu recunoaşte aceste fapte spunând la rândul său că şi el îl are pe primar la mână cu alte nereguli, păstrând însă secretul. „Nu am eu ce să comentez la acuzaţiile astea. O să vă zic eu mai multe cu altă ocazie despre acest primar”, a declarat Ilie Jianu, viceprimarul din Aninoasa. Lupta dintre cei doi responsabili ai primăriei Aninoasa a pornit când primarul a vrut demiterea viceprimarului din funcţie, vrând să pună în aplicare protocolul USL.

Vizualizări: 137

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: