Falsificatorii de bani, prinşi la Târgu Jiu

Doi bărbaţi din Târgu Mureş, tată şi fiu, vor sta timp de 20 de zile în arest preventiv, după ce miercuri seara au folosit bancnote false în pieţele din Târgu Jiu.

Cei doi suspecţi, în vârstă de 37, respectiv 20 de ani, sunt din comuna Păsăreni, Judeţul Mureş. Acum două seri ei au mers în piaţa 9 Mai din Municipiul Târgu-Jiu, sub pretextul că vor să cumpere legume şi produse lactate. Ei plăteau cumpărăturile cu bani falşi. Când şi-au dat seama că au fost înşelaţi, pieţarii au anunţat imediat poliţia care a demarat o anchetă pentru a identifica persoanele care au introdus pe piaţa din Gorj bancnote false.

Din datele obţinute de la păgubiţi, poliţiştii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate au stabilit că cei doi suspecţi se deplasează cu un autoturism înmatriculat în Judeţul Mureş.  La numai câteva ore de când comercianţii din Piaţa 9 mai au alertat anchetatorii, autoturismul cu care cei doi suspecţi se deplasau a fost oprit în trafic. Imediat poliţiştii au controlat maşina unde au găsit 30 de bancnote de 100 de lei contrafăcute.

Cei doi mureşeni au fost prezentaţi ieri Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu. Aceştia nu au vrut să comenteze despre ceea ce au făcut.

Vizualizări: 134

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: