Familii din Roşiuţa, fără apă. Acuzaţii!

Mai multe familii din Roşiuţa au rămas fără apă aproape două luni. Apa, care nu este potabilă, era pompată din Cariera Roşiuţa, şi n-a mai curs la robinete din cauza unor lucrări la sistemul de alimentare cu apă.

Este vorba despre nouă familii care locuiesc pe uliţa Știrbetu, ultima din exploatarea de carieră Roşiuţa. Oamenii au semnalat problema la primărie şi au fost făcute reparaţiile necesare: „Chiar vineri am rezolvat această problemă. A fost o problemă la sistemul de alimentare. Am trecut la altă sursă acolo. Nu este vorba de apă potabilă, pentru că oamenii au fântâni în zonă. Este vorba despre apa menajeră care ajungea la oameni. Problema s-a rezolvat acum”, a dat asigurări primarul Gigel Jianu.

Pe reţelele de socializare au apărut acuzaţii la adresa celor de la Cariera Roşiuţa. Oamenii spun că ar fi fost debranşaţi voit tocmai pentru că ar fi cerut despăgubiri prea mari de la compania energetică. ,,Drept răzbunare, se pare că administraţia exploatării a decis să îi umilească pe aceştia tăindu-le apa, acum în prag de caniculă”, au notat pe Facebook cei de la România Pro-Europeană. (M.M.)

Vizualizări: 945

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: