Fără apă în ajun de mare sărbătoare

Supărare mare în rândul localnicilor din Peștișani, județul Gorj, care nu au apă la robinete. Aceștia au fost anunțați că nu vor avea apă deloc în noaptea de vineri spre sâmbătă. Cum pe 15 august este Sf. Maria, supărarea oamenilor din zonă este mare.

"APAREGIO GORJ SA anunță faptul că din cauza secetei din ultima perioadă se va întrerupe furnizarea apei potabile în comuna Peștișani, satele Boroșteni,Hobița și Peștișani în intervalul orar 22.00-06.00 pentru o perioadă nedeterminată. Programul de furnizare al apei în localitățile menționate va fi modificat în funcție de evoluția precipitațiilor și refacerea nivelului optim de apă din rezervorul de înmagazinare de la Boroșteni. Ne cerem scuze pentru inconvenientele provocate și vă mulțumim pentru înțelegere", este anunțul societății de apă-canal.

Primele comentarii critice au apărut imediat. "Este 17.30 și nu avem apă de la 12.30. Mâine este sărbătoare, duminică la fel.. nu avem apă măcar să spălam o mașină de rufe", a scris un localnic pe facebook. (A.A.)

Vizualizări: 1,438

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: