Fără mitinguri electorale în pandemie. „Mergem din casă în casă!”

Mitingurile electorale cu sute de persoane au devenit o amintire pentru politicieni în plină campanie electorală. Pandemia nu le mai permite candidaților la alegerile locale să facă astfel de acțiuni. Politicienii nu renunță însă la deplasările în teren și contactul cu alegătorii, dar, dau ei asigurări, fac asta respectând regulile impuse în această perioadă.

Campania electorală va fi una atipică înaintea scrutinului din septembrie. Rândurile de politicieni aflați în campanie vor fi mai subțiri decât în alți ani. Deși suntem în pandemie, aceștia nu renunță la campania din poartă în poartă. „Este prima campanie în pandemie. Am avut câteva ieșiri în teren. Respectăm măsurile impuse de autorități, am avut câteva ieșiri în teren. Nu o să avem cum să facem mitinguri electorale, să ne strângem în aer liber sau în săli. O să mergem din casă în casă respectând toate regulile impuse pentru a ne proteja și pe noi, și oamenii. Avem strategia făcută astfel încât mesajul să ajungă în cât mai multe case”, a spus Cosmin Popescu, președintele Consiliului Județean Gorj, la Tele3.

În plus, Cosmin Popescu este convins că oamenii vor ieși la vot în ciuda pandemiei. „Oamenii sunt interesați de alegeri pentru că influențează viața lor pentru următorii patru ani. Oamenii au solicitări, au cerințe și sunt interesați de proiectele primăriei. Vom avea o prezență de peste 50% la alegeri la nivelul județului Gorj, din studiile pe care le-am văzut eu”, a mai adăugat Cosmin Popescu.

Vizualizări: 1,137

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: