Fără prime de sărbători pentru salariaţii MedservMin

Veşti proaste pentru cei peste 100 de salariaţi ai societății MedservMin, societate aparţinând Complexului Energetic Oltenia. Chiar dacă în această perioadă muncesc mai mult, programul fiind pliat pe activitatea CE Oltenia, angajații nu vor beneficia de prime de sărbători.

Societatea prestatoare de servicii medicale pentru CE Oltenia se confruntă cu probleme de natură financiară. Rezultate MedservMin la 11 luni nu indică vreun profit pentru societate, iar în acest condiții conducerea unității spune că exclude orice posibilitate de a acorda prime de sărbători salariaților unității. "Nu avem nicio posibilitate să acordăm prime de sărbători. Să vedem dacă reușim să ne închidem pe zero sau ceva în plus. Nu avem cum, din moment ce nu ne încadrăm în ordonanța 26. Ne-a afectat mult întreruperea aceea de activitate, lipsa medicilor și valoarea mică a contractului cu CEO. Încercăm, purtăm discuții pentru reașazarea tarifelor pe bazele reale care sunt", a declarat Gavrilă Pop, directorul societății MedservMin.
O parte din salariații MedservMin lucrează în această periodă la program de șapte zile. "Ambulanța de la Rovinari lucrează la program de șapte zile pentru că lucrează mineritul. Sunt cariere din zona Rovinari care lucrează la acest program și astfel avem și noi 4 ambulanțieri și 4 asistenți care lucrează tot așa", a mai spus directorul MedservMin.
Societatea mai are de recuperat circa 23 mii lei de la CET Govora, bani restanți încă de anul trecut, dar și de la CS Pandurii Târgu Jiu care, ca și CET Govora, se află în procedura de insolvență.
Prestatorul de servicii medicale mai are la această dată 110 salariați.

Vizualizări: 685

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: