Fătuloiu vorbeşte despre morţi suspecte în jurul lui Chelu

Secretarul de stat Dan Fătuloiu a declarat, luni, la Antena 3, că există cel puţin două persoane care au lucrat alături de Cătălin Chelu şi apropiaţii săi, care au murit în condiţii suspecte, arătând că afaceristul gălăţean ar face parte dintr-o grupare mafiotă ce foloseşte "mijloace dure".

Dan Fătuloiu, şeful Departamentului Ordine şi Siguranţă Publică din MAI, a declarat, luni, într-un interviu pentru postul Antena 3 că are informaţii despre o femeie pe nume "Luminiţa", care era "săgeata" în operaţiunile de privatizare a unor societăţi şi apoi de falimentare a acestora, în folosul lui Cătălin Chelu şi a partenerilor acestuia.

Chestorul şef a spus că femeia a murit în condiţii suspecte, într-un accident rutier, după ce a ieşit de la o şedinţă a Consiliului de Administraţie a uneia din firmele lui Chelu.

Fătuloiu a indicat că, din cunoştinţele sale, grupările de tipul celeia din care face parte Chelu ar acţiona prin desfacerea furtunului de frână al maşinii, pentru a provoca un accident rutier.

De asemenea, Fătuloiu a amintit despre un bărbat care s-a aruncat de la etajul 8 al unei clădiri, precizând că acesta avea legături cu Chelu şi afacerile sale.

Detalii pe mediafax.ro

Vizualizări: 87

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: