FCU Craiova va pierde meciul cu Sepsi la masa verde

Cu toate că după meciul de la Sfântu Gheorghe Adrian Mititelu era sigur că nu poate pierde meciul cu Sepsi OSK la „masa verde”, situația s-a schimbat. Gazdele au un document prin care un angajat al clubului din Bănie a semnat că își asumă prezența la meci a suporterilor.

Meciul dintre Sepsi OSK și FCU Craiova a fost oprit definitiv în minutul 26 de către arbitrul Andrei Chivulete, după scandările xenofobe ale suporterilor din Bănie prezenți pe stadionul din Sfântu Gheorghe. Chiar dacă patronul Adrian Mititelu susține că clubul nu a organizat deplasarea suporterilor, având chiar și documente în acest sens, un angajat al clubului a semnat un document cu clubul Sepsi, prin care își asumă prezența la stadion a suporterilor care s-au deplasat pe cont propriu la meci.

Este de fapt vorba de un protocol pe care toate cluburile din Liga 1 îl fac înaintea unui meci la care vin suporteri ai oaspeților, protocol prin care clubul răspunde de fapt de sectorul din tribune destinat galeriei oaspete. Pentru ca, în caz de distrugeri în acel sector, să poată fi imputate reparațiile clubului care răspunde de suporteri.

În acest caz a semnat responsabilul cu suporterii al clubului, o funcție obligatorie la fiecare echipă din primele eșaloane.

Dezvăluirea a fost făcută de Attila Hadnagy, președintele clubului din Sfântu Gheorghe, care a dezvăluit pentru ProSport că un angajat al lui FC U Craiova a semnat un document prin care își asuma prezența suporterilor din Bănie la meci. Se pare că persoana la care face referire Attila Hadnagy este Cătălin Rizan, ofițerul de securitate care lucrează pentru FC U Craiova. „Vă spun sincer că noi am râs când l-am văzut pe domnul Mititelu cu câtă înverșunare vorbea de neasumarea prezenței suporterilor echipei dânșilor la acest meci. Ne-am dat seama pe loc că domnul Mititelu nu știe absolut nimic despre actul semnat de angajatul dânsului. Prin semnătura acelui act ei își asumau prezența galeriei la acest meci. Am înțeles de la ofițerul nostru de securitate că actul este semnat de un domn Cătălin. Nu i-am reținut numele în totalitate”, a spus Attila Hadnagy.

Vizualizări: 913

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: