CSM Târgu Jiu a început returul cu o victorie în deplasare

CSM Târgu Jiu a început returul din Liga Florilor cu o victorie uriaşă, în deplasare, pe terenul echipei CS Dacia Mioveni. Sscorul din primul meci al părții a doua a sezonului a fost  27-23 pentru echipa pregătită de Liviu Andrieş şi Andrei Enache.

Prima parte a jocului a fost una extrem de echilibrată, cu ambele echipe trecând rând pe rând la conducere, dar cu un uşor plus pentru CSM Târgu Jiu, care a condus mai mult pe tabela de joc şi care a intrat la vestiare în avantaj, scor 12-11, a informat csmtargujiu.ro. La pauză gorjencele aveau avantaj minim pe tabelă în meciul care a contat pentru etapa a-14-a din Liga Florilor dar în partea a doua a reușit să se desprindă.

În repriza a doua meciului CSM Târgu Jiu a pus stăpânire pe joc şi s-a impus la final cu 27-23. Gorjencele au reușit astfel o victorie extrem de importantă în lupta pentru menţinere în Liga Florilor. ”Un meci dificil, dar după acest meci ne putem mândri cu fetele noastre, pentru ca s-au mobilizat și au făcut un joc foarte bun”, a declarat la finalul jocului, antrenorul Liviu Andrieş.

Cu această victorie, CSM Târgu Jiu se menţine pe locul 8 în clasament.

Vizualizări: 633

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: