Grupa U14 Masculin a CSM Târgu Jiu a încheiat Turneul 1

Baschetbaliştii Grupei U14 CSM Târgu Jiu au participat în acest weekend, la București, la Turneul 1 din Grupa 3-GVB (Grupa Valorică B). Jucătorii pregătiți de Răzvan Bratoloveanu au intrat în Faza a-III-a a Campionatului Național în lupta pentru o clasare cât mai bună între primele 24 de echipe din țără la acest nivel juvenil.

Tinerii baschetbalişti gorjeni au înregistrat o victorie şi două înfrângeri, a anunțat oficial CSM Târgu Jiu.  ”Sunt foarte mulţumit de progresul care este vizibil de la zi la zi, de la meci la meci, dar şi de atitudinea băieţilor. Lipsa de experienţă, având în vedere că este doar al doilea an al acestor copii în Campionatul Naţional şi micile greşeli, care de altfel sunt specifice acestei categorii de vârstă au facut să nu ne întoarcem acasă cu cel putin două victorii, dacă nu chiar cu trei”, a declarat antrenorul Răzvan Bratoloveanu, la finalul turneului de la București. 

Grupa U14 Masculin a CSM Târgu Jiu a fost repartizată în Grupa 3-GVB, alături de SCM OHMA Timișoara, Isports Ploiești, Dan Dacian Portocaliu București, ACS Zeiden Brașov și CSM Constanța. Pe 28 și 29 ianuarie, în Sala Colegiului Național ”Iulia Hașdeu” din București, tinerii baschetbaliști gorjeni s-au confruntat în cadrul primului turneu din serie cu SCM OHMA Timișoara, Isports Ploiești și Dan Dacian București.

CSM Târgu Jiu: Lucian Toma, Bogdan Calotă, Radu Popescu, Luca Pop-Manta, Răzvan Simionescu, Gabriel Tismănaru, Vlad Rădulea, Valdimir Gugea, Rareș Sgondea, Vlad Plăstoi, Patrick Negru, Marian Sprâncenatu. Antrenor: Răzvan Bratoloveanu.

Campionatul Național U14

Sala Sport CN ”Iulia Hașdeu”

FAZA 3 / Grupa 3 GVB / Turneu 1

CSM Târgu Jiu – CS SCM OHMA Timișoara 41-44

CSM Târgu Jiu – ACS Isports Ploiești 53-63

CSM Târgu Jiu – Dan Dacian Portocaliu București 73-57

Vizualizări: 109

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: