Lovitură de proporții pentru UCB Târgu Jiu

Clubul Sportiv Universitar "Constantin Brâncuși" din Târgu Jiu a oficializat luni revenirea unuia dintre jucătorii săi emblematici. În perspectiva play-off-ului de promovare în Liga Zimbrilor la handbal masculin conducerea de la UCB este acum preocupată de întărirea lotului cu jucători de valoare.

UCB Târgu Jiu a reușit să-l aducă la Târgu Jiu pe Mledenciu înainte de debutul în lupta pentru promovare. Echipa este în obiectiv și s-a calificat în play-off iar acum lotul prinde contur. „Având în vedere, play-off-ul de promovare în Liga Zimbrilor, la care vor participa handbaliștii universitari gorjeni, clubul nostru a ajuns la o înțelegere valabilă până la sfârșitul sezonului cu experimentatul jucător Răzvan Mledenciu. Mă bucur enorm că ne-am înțeles cu Răzvan, pe care mi l-am dorit încă de acum doi ani. Sunt convins că experiența sa sportivă ne va ajuta foarte mult in dificilele meciuri, care vor urma”, a spus, entuziasmat de spectaculoasa achiziție, în comunicatul transmis oficial de club, directorul Virgil Popovici.

În vârstă de 30 de ani, jucătorul poate evolua, atât pe postul de inter dreapta, cât și pe cel de centru sau extremă dreapta.

Format la Centrul de excelență "Marian Cozma" Sighișoara, jucătorul a mai evoluat de-a lungul carierei la echipe puternice precum Energia Târgu Jiu, CSM București, HC Minaur Baia Mare, UCB Târgu Jiu, CSM  Reșița și, ultima dată, la prim-divizionara CSM Oradea.

Vizualizări: 2,754

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: