Gilortul Cărbunești a reluat pregătirea de iarnă

Gilortul Târgu Cărbunești a început pregătirea pentru partea a doua a campionatului. Gorjenii din Liga 3 s-au reunit luni, la ora 13:00, pe stadionul din Cărbunești, acolo unde antrenorii Mario Găman și Boby Staicu au condus primul antrenament al anului.

Gorjenii cu ambiții de promovare din Liga 3 s-au reunit luni la Stadionul Cristinel Răducan. După o întâlnire cu conducerea în care li s-au prezentat jucătorilor cerințele pentru perioada de pregătire, care va dura șase săptămâni, și partea a doua a campionatului, s-a desfășurat prima ședință de pregătire sub atenta observare a celor doi tehnicieni, Mario Găman și Boby Staicu. „La prima acțiune din acest an au fost prezenți 23 de jucători, printre ei și câțiva juniori veniți în probe. Au lipsit, motivat, Alexandru Avramescu, Bogdan Oprișa, Dragoș Săulescu și Eduard Croitoru”, a anunțat clubul oltean care se pregătește pentru a se lupta la promovare în acest sezon.

Există și jucători care s-au despărțit de Gilortul. Federico Boboc și Albert Cornicioiu, cărora Gilortul le-a mulțumit pentru evoluțiile în tricoul formației din Cărbunești pe pagina oficială.

După câteva zile de reacomodare la efort. sâmbătă, Gilortul va susține primul joc de pregătire, dintr-o serie de șapte jocuri programate până pe data de patru martie.

Vizualizări: 355

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: