Adrian Mititelu crede că va câștiga la comisii

Patronul lui FCU Craiova, Adrian Mititelu, este de părere că Sepsi a premeditat oprirea meciului de la Sf. Gheorghe, încheiat după 26 de minute. Acesta lansează un scenariu incredibil, după scandalul xenofob de la Sf. Gheorghe și este sigur că FC U Craiova o să câștige la „masa verde”.

Meciul dintre Sepsi și FC U Craiova a durat numai o jumătate de repriză, deoarece arbitrul Andrei Chivulete a fluierat finalul din cauza scandărilor xenofobe ale fanilor olteni.

Cu toate că rezultatul despre care se vorbește este acordarea victoriei cu 3-0 la „masa verde” în favoarea covăsnenilor, patronul formației din Bănie, Adrian Mititelu, a făcut publice actele prin intermediul cărora a anunțat, anterior, că fanii nu urmează să facă deplasarea la Sf. Gheorghe. Aceștia au mers, însă, pe stadionul lui Sepsi, însoțiți de jandarmi, unde nu s-au oprit din a scanda împotriva maghiarilor până când nu i-au mai dat de ales arbitrului decât să pună punct întâlnirii.

Acum, Adrian Mititelu anunță că tot scenariul a fost orchestrat de Sepsi și spune că se așteaptă să primească cele trei puncte la comisii. „Am spus că nu ne asumăm prezența galeriei clubului la acest meci. Ce puteam eu să fac mai mult decât atât? Le-am spus: «Aveți grijă, o să fie probleme». Și cei de la Sepsi știau situația. Am o relație foarte bună cu domnul Dioszegi. Trebuie să vină Federația cu legi, să reglementeze situația asta. Să verifice atent ce fani intră la meciuri, după buletine. De ce să plătească Craiova sau Sepsi pentru atitudinea unor oameni? Fraților, noi nu suntem șovini! România este un stat național, în care trăiesc mai multe popoare: maghiari, germani, sârbi, bulgari, ucraineni, ruși. Din punct de vedere organizatoric, U Craiova 1948 a respectat ad literam regulamentul. Sepsi a premeditat totul, părerea mea, și am mai multe informații. Înainte de meci l-au întrebat pe arbitrul Chivulete «Ce se întâmplă dacă suporterii scandează?». Și le-a explicat Chivulete că oprește meciul. Cei de la Sepsi aveau pârghiile necesare să-i evacueze pe acei intruși, când s-a întrerupt meciul. Nu au făcut asta, înseamnă că și-au dorit foarte mult să se oprească. Era foarte simplu, erau 70 de oameni din Craiova. Dar, s-au gândit că vor culege fructele! Cred că, după această procedură disciplinară, Sepsi va pierde cele trei puncte. Pentru că nu există nicio răspundere a clubului nostru. Am înțeles că Jandarmeria i-a dus pe suporteri la meci, deși noi am anunțat că nu avem galerie și nu ne asumăm responsabilitatea”, a declarat Adrian Mititelu, în cadrul unei conferințe de presă.

Vizualizări: 317

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: