Femeia bătută de soţ se zbate între viaţă şi moarte

Şi-a băgat soţia în spital şi poate chiar şi în mormânt, şansele ca femeia să nu supravieţuiască bătăilor pe care le-a primit fiind destul de mari. Aceasta a fost nenorocită de cel cu care acum trebuia să împartă şi necazurile vieţii, nu doar bucuriile, ambii rămânând în şomaj de câţiva ani. O noapte întreagă a agonizat femeia, după ce a fost dezbrăcată complet şi bătută în cap şi „la ficat”, totul întâmplându-se sub privirile copilului de 2 ani pe care cei doi îl aveau.

Scena de la Bumbeşti Jiu seamănă aproape la indigo cu crima de zilele trecute de la Stoina, acolo unde mama a patru copii minori a fost bătută de faţă cu aceştia şi, dezbrăcată, a fost lăsată să agonizeze o noapte întreagă pe jos, până a murit. Bătăile i le-a aplicat soţul, la fel ca şi în cazul de acum. Omul recunoaşte că era cam băut, la fel ca şi altă dată, violenţele de care avea parte consoarta sa mirându-i până şi pe vecini. „Câtă bătaie a mâncat fiinţa asta nu se poate spune în cuvinte. Parcă era masochistă, că altfel nu-mi dau seama de ce mai stătea cu el. Norocul ei, dacă-i putem spune aşa, a fost că a găsit-o o vecină acum. A găsit-o pe jos, aşa cum rămăsese, dezbrăcată, într-o baltă de sânge, în mijlocul casei. Copilul ăla mic era şi el vai de mama lui, neîngrijit, nemâncat”, mărturisea ieri un vecin al familiei Bobină.

Bătăi după bătăi

Vasile Bobină, de 49 de ani, îşi bătea regulat soţia, dar niciodată nu a fost tras la răspundere în modul cel mai serios cu putinţă. Femeia i-a mai chemat din când în când pe oamenii legii la ea acasă, plângându-se de bătăile primite, dar niciodată probele nu au fost suficiente pentru ca poliţiştii să poată stopa violenţele. De prin spatele porţilor, vecinii care se vorbesc să discute deschis despre acest caz mărturisesc cu o jumătate de gură că ştiu despre bătăile din familia Bobină. „O bătea domnule şi la 3.00 sau 4.00 dimineaţa, iar ea nu tăcea, îl înjura de mamă, ceea ce el nu suporta, mai ales că n-a avut mamă. O bătea tot mai des şi spunea că îi dă doar la ficat şi după cap, ca să nu lase urme”, ne-a declarat un vecin.

Toată lumea ştia despre pumnii încasaţi de soţia lui Vasile Bobină, de data aceasta femeia fiind transportată în stare foarte gravă la spitalul din Craiova, după ce a trecut pe la Târgu Jiu pentru un consult preliminar. Medicii din Bănie sunt foarte rezervaţi cu privire la şansele de supravieţuire ale acesteia, Bobină fiind acuzat, deocamdată, de tentativă de omor calificat, faptă care îi poate aduce 12,5 ani de închisoare. Dacă va rămâne fără soţie, moartea acesteia îi poate aduce acuzaţia de omor calificat, ceea ce îi va dubla pedeapsa, el riscând chiar închisoarea pe viaţă. În tot acest timp, copilul cel mic al celor doi va creşte cu ajutorul unor rude, asta dacă şi rudele vor avea posibilitatea să-l întreţină pentru o perioadă mai lungă de timp.

Vizualizări: 199

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: