Femeile din Meteor, puse să-i blesteme pe judecători și procurori

Fostul candidat la Președinția României nu are parte de sărbători liniștite, decembrie fiind o lună în care a suferit un infarct chiar pe masa de operație într-un spital din Timișoara, un frate al său fiind într-o situație asemănătoare. Constantin Ninel Potârcă spune că starea de sănătate i s-a agravat în continuu în perioada în care a avut interdicție de a părăsi localitatea de domiciliu, ajungând acum să fie la un pas de moarte.

Potârcă spune că medicii au reușit să-l pună cât de cât pe picioare, dar declară ferm că tot anul 2014 îi va blesteme pe procurorii și judecătorii care anul acesta l-au ținut obligatoriu la Târgu Jiu.

„O să pun toate țigăncile din Meteor să-i blesteme pe acei judecători și procurori care și-au bătut joc de sănătatea mea. Știți foarte bine că blestemele noastre sunt cele mai rele și sunt sigur că Dumnezeu ni le va asculta pentru că mă știu nevinovat și că am avut atâta de suferit. Am ajuns la un pas de moarte chiar pe masa de operație pentru că nu m-au lăsat niște magistrați să merg la controale. Nu plecam pentru altceva din Târgu Jiu, că medicul meu m-a și întrebat ce am păzit de am stat atâta și nu m-am mai dus să mă vadă. Acum eram în operație când mi-a stat inima. Poate acesta mi-a fost și norocul, că m-au putut salva medicii la timp, că altfel eram de  câteva zile mort”, spune Potârcă.

Pentru „Obama de Meteor” belele par să nu se fi terminat întrucât fratele său mai mare, Gheorghe, are nevoie de o intervenție specială tot la inimă. Operația este specială întrucât se face la puține spitale din lume, România neavând așa ceva. Potârcă spune că el va trebui să se ocupe de problemele fratelui său, dar în condițiile în care are interdicție de a părăsi țara. Asta înseamnă că, de fapt, nu prea poate să facă nimic, în afară de a-i blestema pe cei care i-au dat interdicția respectivă. ”Doar în Canada și în Franța am înțeles că se poate face o astfel de operație. Este ceva, din ce mi-au explicat medicii, o intervenție făcută fără să-l mai taie și să-i complice situația, că la vârsta lui nu se mai recuperează așa de ușor. O să trebuiască să plec să mă interesez cum poate fi internat și să fiu lângă el, dar nu pot să plec din țară. Ce o să facă judecătorii și procurorii de la Târgu Jiu, o să mă țină aici și fratele meu să-l las să moară. Tot Meteorul îi va blestema, o să vadă ei când o să treacă prin chinurile prin care am trecut eu”, spune Potârcă, acestea fiind doar o parte din declarațiile sale, fostul prezidențiabil dându-ne și exemple de blesteme pe care le va rosti la adresa inamicilor săi, blesteme care nu pot fi așternute însă pe hârtie…

Supărările lui Constantin Ninel Potârcă vin în contextul în care acesta încheie anul 2013 cu un nou dosar penal în care a fost trimis în judecată la Tribunalul Gorj. Procesul a început, dar inculpatul nu a ajuns la instanță la ultimul termen tocmai din cauza problemelor de sănătate. În 2014 îl așteaptă la Curtea de Apel Craiova un alt proces, iar la Înalta Curte de Casație și Justiție e foarte posibil ca anul viitor să fie pronunțat un verdict final în dosarul în care instanțele inferioare l-au condamnat pe „Obama” la 6 ani de pușcărie.  În acest dosar mai este judecat și un alt frate al său, care este inculpat și într-un alt dosar, situația penală a familiei Potârcă nefiind deloc una fericită în perspectiva lui 2014, în toate anchetele fostul prezidențiabil declarându-se nevinovat.

Vizualizări: 169

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: