Femeile din Turceni, sărbătorite la cantina Termocentralei

Circa 500 de femei din oraşul Turceni şi localităţile arondate sunt invitate la petrecere de autorităţile locale, de ziua lor. Doamnele şi domnişoarele sunt aşteptate în data de 8 martie la o masă festivă ce se va desfăşura la cantina Complexului Energetic Turceni. Administraţia locală a pregătit şi alte surprize pentru reprezentantele sexului frumos din localitate.

Primarul oraşului Turceni, Dumitru Gâlceavă, va dărui de Mărţişor, pe data de 1 martie, personal, nu mai puţin de 3000 de mărţişoare doamnelor şi domnişoarelor de pe raza oraşului şi din satele aparţinătoare. Vineri, 6 martie, la Casa de Cultură din localitate va avea loc un spectacol dedicat mamelor, organizat de copiii care activează în diverse cercuri, de teatru, de muzică sau în ansambluri folclorice. La manifestare vor fi invitaţi şi câţiva interpreţi de muzică populară cunoscuţi.

Cel mai aşteptat moment este cel organizat de „Ziua Femeii”, în data de 8 martie. Autorităţile au pregătit o masă copioasă pentru doamne şi domnişoare ce va avea loc la cantina termocentralei CE Turceni. „Momentul cel mai deosebit dedicat doamnelor va fi sâmbătă seara unde, la cantina Complexului Energetic Turceni, sper eu să fie prezente 500 de persoane. Am pregătit o masă festivă cu muzică pe placul tuturor. Deja a devenit o tradiţie la noi ca de ziua femeii să se adune cât mai multe doamne şi să petreacă cu ocazia zilei de 8martie. Ştiu meniul, dar nu vreau să-l spun, pentru că vreau să fie o surpriză pentru doamne. Nu vom plăti nimic către complex, vom plăti meniul şi personalul care va servi la masă. Complexul, ca de fiecare dată, ne-a ajutat, în măsura în care s-a putut”, a declarat primarul din Turceni, Dumitru Gâlceavă.

La petrecere pot participa şi domnii, spun autorităţile, contra-cost. Numai că până acum nu s-au înscris decât circa 20.

Vizualizări: 199

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: