Încă o sută de fini pentru primarul Florin Cârciumaru

54 de cupluri  din Târgu Jiu care împlinesc anul acesta o jumătate de secol de la căsătorie şi-au reînnoit jurămintele în faţa lui Dumnezeu, de Dragobete, la biserica Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel din Târgu Jiu. Naşi le-au fost primarul Florin Cârciumaru şi soţia sa, iar cumnat de mână nimeni altul decât şeful Secţiei de Drumuri Naţionale Târgu Jiu, Ion Tudor.

Au trecut pe la coafor, şi-au luat costume noi şi au mers la biserică pentru a se cununa în faţa Domnului. Este vorba de zeci de cupluri de pensionari din Târgu Jiu care au sărbătorit ieri, 24 februarie, Nunta de Aur. Un sobor de 9 preoţi a ţinut slujba.

Soţii Maria şi Nicu Gâtan s-au numărat printre cuplurile care şi-au reînnoit jurămintele. „Au fost 50 de ani foarte frumoşi, cu urcuşuri şi cu coborâşuri, cu rele şi cu bune. Secretul este buna înţelegere între două persoane care se iubesc, comunicarea, rezolvarea problemelor în comun. Cocoşul am stabilit că sunt eu, dar ea are ultimul cuvânt”, a spus glumind Nicu Gâtan.

Nunta_de_aur

Printre cele 54 de cupluri care au sărbătorit Nunta de Aur s-a numărat şi medicul dermatolog Constantin Davidescu şi soţia sa, Mioara. „Ne-am cunoscut în decembrie şi în martie ne-am căsătorit. Trebuie să vezi calitatea omului, nu numai pe exterior. Chiar şi aici, la biserică, am venit datorită ei. Ea s-a ocupat de tot, eu doar am venit să o însoţesc. Mă simt excepţional de bine. Noi ne-am completat atât de bine unul pe celălalt, ne-am înţeles”, a spus Constantin Davidescu. „El a fost cu serviciul, eu cu casa şi gospodăria. Ne-am completat unul pe celălalt. Şi eu am lucrat la farmacia spitalului ca asistentă 36 de ani”, spus Mioara Davidescu. 

Cârciumaru a năşit o mie de cupluri

Primarul Florin Cârciumaru şi soţia sa au devenit deja naşi pentru o mare parte din cetăţenii oraşului. Asta pentru că an de an năşesc cuplurile care împlinesc o jumătate de secol de la căsătorie. „De când am început să organizez acest eveniment şi până acum, la Târgu Jiu au fost sărbătorite aproximativ 1000 de cupluri. Nu ne vom opri aici şi în fiecare an vom organiza această manifestare, pentru că cei care sărbătoresc 50 de ani de convieţuire merită tot respectul”, a declarat Florin Cârciumaru, primarul municipiului Târgu Jiu.

Primăria Târgu Jiu a alocat aproape 80.000 lei pentru organizarea acestui eveniment. Fiecare cuplu a primit o diplomă de fidelitate şi 500 lei din partea municipalităţii.   

tudor_cumnat_de_mana

medicul_dermatolog_ctin_davidescu_si_sotia

Vizualizări: 199

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: