Festivalul ”Coloana Infinitului” aduce muzica bună la Târgu Jiu

Târgujienii vor avea parte în acest week-end de cea mai bună muzică live pusă în scenă de formații de tineri elevi din toată țara. Festivalul Național ”Coloana Infinitului” își deschide porțile mâine, 28 iunie, fiind printre singurele festivaluri din țară la care participă formații vocal instrumentale. Printre invitații speciali ai evenimentului se numără compozitorii Claudiu Bulete din Vaslui și Valeria Mișcuția din Oradea. De asemenea, Elena Stoica și Ancuța Petrișor, două foste eleve ale Palatului Copiilor ajunse deja cunoscute în lumea muzicii, vor susține un recital pe cinste.

Festivalul ”Coloana Infinitului” aduce în perioada 28-30 iunie pe scena Teatrului de Vară din Târgu Jiu peste 160 de elevi din toată țara. Formații de muzică ușoară și folk din Vatra Dornei, Satu Mare, Giurgiu, Bălcești, Întorsura Buzăului se vor întrece în talent pentru câștigarea trofeului. ”Este printre cele mai importante festivaluri din țară pentru că participă formații vocal instrumentale iar participanții au până în 19 ani. În toate zilele de festival vor participa peste 160 de copii din toată țara care vor susține recitaluri și se vor lupta pentru trofeu. Sunt 11 formații de muzică ușoară în concurs”, a declarat Laurențiu Pănoiu, coorganizator eveniment.

Invitați speciali

Anul trecut, trofeul festivalului a fost câștigat de Florina Nițulescu, participanta de anul trecut de la Vocea României în echipa lui Smiley. Anul acesta, Florina va susține  un recital extraordinar alături de alte două foste eleve ale Palatului Copiilor, Elena Stoica și Ancuța Petrișor. ”Florina a câștigat anul trecut trofeul festivalului și anul acesta va susține un recital alături Anonim Band. Alte două fete care mi-au fost eleve, Elena Stoica și Ancuța Petrișor, vor cânta și ele. De asemenea, în juriu vom avea doi invitați speciali, este vorba de compozitorul Claudiu Bulete din Vaslui și Valeria Mișcuția din Oradea”, a precizat Laurențiu Pănoiu.

Vizualizări: 169

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: