Festivalul „Pe fir de baladă”, afectat de vreme

Vremea a ridicat mari probleme festivalului naţional de folclor pentru copii „Pe fir de baladă”, organizat la Târgu Jiu de Palatul Copiilor. Zeci de copii erau ţinuţi în soare vineri la amiază, în timp ce juriul stătea la umbră, iar spectatori nu erau, tocmai pentru că bătea soarele.

Organizatorii au decis ca în ultimele două zile ale festivalului, sâmbătă şi duminică, spectacolul să înceapă mai devreme, la 9.30, pentru ca micuţii să nu mai stea în soare. În partea a doua a zilei de sâmbătă a plouat torenţial la Târgu Jiu şi din nou copiii s-au adăpostit pe unde au putut, cortul fiind pentru juraţi. Festivalul s-a ţinut în amfiteatrul din centru, cel denumit de localnici „groapă”. Zona s-a umplut de apă în locul în care ar fi trebuit să fie spectatorii, dar oricum aceştia lipseau cu desăvârşire.

Apare din nou întrebarea când va avea Târgu Jiu o sală de spectacole decentă. Primăria a făcut ofertă pentru cumpărarea Casei de Cultură, urmând a fi accesate fonduri europene pentru reabilitarea acesteia. (A.A.)

Galerie foto



Vizualizări: 1,261

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: