Rovinari, un oraș verde. Premii consistente oferite de primărie!

Mai sunt doar câteva zile în care rovinărenii se pot înscrie în concursul organizat de Primăria și Consiliul Local Rovinari. Cele mai frumoase grădini, fie că sunt de la case sau din fața blocurilor, vor fi premiate de autoritatea locală cu sume consistente. Doritorii se mai pot înscrie până pe 9 mai.

Primăria Rovinari și Consiliul Local Rovinari organizează concursul cu tematica „UN ORAȘ VERDE – Cea mai frumoasă gradină cu flori aferentă caselor de locuit și blocurilor de locuințe”, care se va desfășura în perioada 10 - 31 mai 2018. Înscrierile au început pe 27 aprilie și se mai pot face până pe 9 mai. Pentru înscriere este nevoie doar de o cerere și o copie a actului de indentitate, care se depun la sediul Primăriei Rovinari.

Primăria a pregătit zeci de premii pentru cei care au cele mai frumoase grădini. Premiile constau în bani și diplome, astfel: premiul I – 1800 lei; premiul al II-lea – 1650 lei; premiul al III-lea – 1550 lei; 25 de mențiuni în valoare de 200 lei fiecare.

Organizatorii au gândit un sistem interesant de evaluare a celor mai frumoase grădini. Astfel, vor fi făcute fotografii care vor fi postate pe site-ul primariei la adresa www.primariarovinari.ro, pe pagina de Facebook „Primaria Rovinari”, precum si la sediul Primariei Orasului Rovinari. Oricine va putea vota pentru cele mai frumoase grădini din Rovinari.

Vizualizări: 1,250

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: