Festivalul Sporturilor Montane “Parângul Mare”

Un film de lung metraj – așa cum este denumit Festivalul Sporturilor Montane “Parângul Mare”, festival ce se va derula timp de trei zile în perioada 02-04 august, în poiana situată lângă cabana Groapa Seacă din Munții Parâng. Actori principali vor fi toți cei care vor evada din orașele cu asfalt încins și zgo­mote asurzitoare, undeva în mijlocul naturii! Scenariul acestui film se va derula după un program bine stabilit.

Festivalul Sporturilor Montane “Parângul Mare” este la a doua ediție și reprezintă etapa a IV-a  a competiției naționale de turism sportiv ”ȘTAFETA MUNȚILOR” și este organizat de către JNEPENII sub egida Asociației Drumeții Montane.

La acest festival sunt așteptate toate persoanele care doresc să facă o mică drumeție, să alerge, să se relaxeze, să participe la activități de orientare, escaladă, cultural, creație sau pur și simplu să iși facă noi prieteni.

Acest festival constituie o oportunitate pentru diverse Ong-uri și pentru numeroasele agenții de turism pentru a-și prezenta activitățile/serviciile în cadrul acestuia.

După cum bine știți în cadrul acestui festival poate participa orice persoană, iar participarea este GRATUITĂ.

Probele se vor desfășura conform regulamentului Competiției Naționale de Turism Sportiv ”ȘTAFETA MUNȚILOR”.

Mai multe despre acest eveniment, cum puteți să participați, bibliografia de concurs, întrebările pro­puse pentru testele teoretice, detalii trasee ș.a.m.d  veți găsi în GHIDUL DE PARTICIPARE pe care îl puteți descărca de pe siteul www.festival.drumetiimontane.ro sau accesând site-ul festivalului.

Vizualizări: 118

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: