Feţeanu, şef în PDL cu unanimitate!

Contestatar al fostei conduceri a PDL Gorj după ce nu i-a fost acceptată candidatura la funcţia de primar în localitatea natală Borăscu, democrat liberalul Nicolae Feţeanu a primit acum sarcina din partea noilor şefi ai filialei de a reconstrui de la zero organizaţia din comuna amintită.

Votat cu unanimitate pentru a se ocupa de soarta partidului la Borăscu, Feţeanu a devenit, indirect, şi viitorul candidat al organizaţiei la postul de primar. „Este o muncă grea cea la care mă înham, dar am convingerea că nu-mi voi dezamăgi colegii. Faptul că am fost susţinut cu unanimitate pentru a ocupa o funcţie de acest gen mă obligă la multe, dorinţa mea fiind aceea de a face din organizaţia de la Borăscu una model la nivel de judeţ. Am o relaţie foarte bună cu colegii de acolo şi sigur vom face treabă bună, mai ales că ei m-au susţinut şi anul trecut pentru primărie. Nu m-a vrut însă conducerea de la Târgu Jiu atunci, pentru că s-au făcut alte înţelegeri”, spune Feţeanu.

Luptă împotriva lui Cilibiu

Proaspătul şef de la PDL Borăscu rămâne în continuare un opozant în partid al consilierului judeţean Nicolae Cilibiu, aflat în conducerea interimară a organizaţiei judeţene. Consilierul a propus săptămâna trecută ca la Târgu Jiu să fie organizat un carnaval pe modelul celui de la Rio de Janeiro, în carele alegorice să se regăsească şefii PSD din fruntea judeţului. „Eu am cerut şi la partid ca noi până să se facă un astfel de festival noi să fim cei care-l dăm jos pe Cilibiu din căruţa noastră şi dacă vrea să se urce el în carele alegorice ale PSD nu are decât. Cum să faci domnule o asemenea propunere? Mai ales când noi toţi din partid suntem daţi afară pe capete de la locurile de muncă, iar pe Cilibiu PSD l-a promovat în plină campanie electorală? Nu vi se pare că nu e ceva în regulă aici?”, întreabă retoric Feţeanu, răspunsul trebuind să-l caute prin propriul partid.

Vizualizări: 158

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: