Fetița care a băut motorină, înmormântată cu scandal

Fetița de un an și jumătate din localitatea mehedințeană Bala, care a murit la începutul săptămânii după ce a înghițit motorină, a fost înmormântată ieri și a avut parte de două slujbe, una dintre acestea fiind organizată de tatăl care se întreabă și acum de ce medicii de la spitalul din Motru nu au anunțat la timp Poliția despre cele întâmplate.

Denis Cărăgioi nu a fost lăsat de fosta sa soție și de rudele acesteia pentru a participa la înmormântarea de la Bala și, ca urmare, el a organizat la Drobeta Turnu Severin o slujbă separată pentru a o conduce simbolic pe ultimul drum pe fiica sa. El a mers împreună cu rudele sale și la Bala pentru a depune coroane de flori și a aprinde o lumânare la căpătâiul fetei, dar doar după ce din cimitir au plecat foștii săi socri și rudele acestora.

Puținii localnici prezenți la înmormântare au fost recalcitranți cu tatăl îndoliat, dar și cu jurnaliștii, doar prezența în zonă a polițiștilor făcând ca lucrurile să nu degenereze. Oamenii nu au explicat ce au împotriva tatălui, dar i-au spus acestuia să nu vină la înmormântarea fiicei sale, între timp bărbatul cerând în continuare o anchetă care să lămurească împrejurările în care a murit copila de un an și jumătate. El vrea, de asemenea, să afle de ce medicii din Motru, primul spital la care a fost dusă fata, nu au anunțat mai repede Poliția despre situația respectivă, el având convingerea că, astfel, minora ar fi putut fi transportată mai repede spre Craiova și, eventual, salvată. Fata a fost dusă la Craiova doar după două zile, de la Motru fiind transferată la Drobeta Turnu Severin, medicii de aici trimițând-o mai departe doar când starea ei a devenit extrem de gravă.

Vizualizări: 144

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: