Fiica unui fermier bogat din Gorj deschide băcănie în Târgu Jiu

Valeria Cherciu, fiica celui mai bogat fermier din județul Gorj, va deschide joi în Târgu-Jiu, ”Băcănia cu bucate”. Aici vor fi comercializate produse tradiționale bio produse în ferma pe care familia Cherciu o deține la Crasna.

După ce a cochetat o perioadă cu presa, fiind prezentatoare de știri la o televiziune locală din Târgu-Jiu, Valeria Cherciu s-a angajat consilier în cadrul Direcției Agricole Gorj și a preluat frâiele afacerii puse pe picioare de tatăl său, Ion Cherciu, la Crasna.

Familia Cherciu este cea mai bogată familie de fermieri din județul Gorj, deținând cele mai multe efective de ovine, fiind fruntași și la exportul acestora în țările arabe. De asemenea, ferma familiei Cherciu se numără printre cele mai moderne din România.

Valeria Cherciu anunță că ”Băcița are de toate la Băcănia cu Bucate, care se va deschide joi, 22 septembrie, pe strada 9 Mai din Târgu-Jiu. Printre produsele pe care gorjeni le vor găsi aici se numără vedeta culinară a toamnei și anume pastrama de oaie realizată după rețeta proprie a familiei Cherciu, brânză de oaie, lapte și brânză de vacă, smântână, brânză de burduf, urdă, virșli, sucuri naturale precum și multe alte produse garantate de producători ca fiind naturale și sănătoase”.

Galerie foto


Vizualizări: 12,193

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: