Filip: Dacă ar fi candidat băiatul meu, Popeangă pierdea

Deputatul reales Vasile Popeangă este supărat pe unii primari, fiind nemulţumit de scorul obţinut la alegerile din 9 decembrie. Supărat este şi primarul din Rovinari Dorin Filip, care spune că Popeangă a obţinut prea multe voturi pentru cât a făcut pentru oraş şi este deranjat că din prima zi după alegeri începe să critice. Mai mult, Filip spune că dacă ar fi candidat fiul său, Robert Filip, consilier judeţean PP-DD, Popeangă era acum fost deputat. 

Popeangă a avut o declaraţie care l-a supărat pe Dorin Filip. A spus că nu ar fi făcut tot ce se poate în campanie electorală. Popeangă a obţinut peste două mii de voturi la Rovinari. Filip spune că este supărat pe Popeangă pentru această declaraţie. „Am fost pe stradă cu dânsul să-i fac campanie, mi-am schimbat pantofii de două ori pentru că mă udasem la picioare şi-acum spune că nu-i mulţumit de scorul de la Rovinari! O fi crezând că vreau să-i cer sprijinul, dar îi transmit că nu o să apelez la dânsul. Nu m-a ajutat niciodată şi nu o să-i cer, o să mă descurc singur”, a spus primarul.

Filip pare să regrete că nu l-a aruncat în luptă pe fiul său, care este membru PP-DD. Este sigur că acesta ar fi câştigat în faţa lui Popeangă. „Chiar a fost ameninţat cu excluderea, dar nu i-am dat voie să candideze pentru că am spus că nu e corect faţă de colegii mei din USL. Se interpreta că-l voi ajuta pe băiatul meu şi nu sprijin USL. Dacă era băiatul meu candidat, domnul Popeangă nu mai era deputat. Acum, în loc să mă sune să-mi mulţumească pentru voturile pe care le-a luat în Rovinari, el mă critică“, a spus Filip.

Vizualizări: 175

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: