Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Final de contract al lui Sorin Cârțu la Universitatea Craiova

Sorin Cârțu a vorbit despre viitorul său la formația din Bănie şi a dezvăluit că există șanse să plece de la Universitatea Craiova. Cârțu ocupă postul de președinte al formației din Craiova însă lucrurile se pot schimba în luna martie.

Sorin Cârțu a transmis că este dispus să rămână președintele clubului deținut de Mihai Rotaru, doar dacă lucrurile vor continua ca până acum. Dacă nu, Cârțu a transmis că o să rămână alături de formația din Bănie și în cazul în care oficialii clubului vor decide să nu îl mai țină la echipă și pe viitor. „Contractul meu se termină în martie. Dacă vor să rămân pe aceeași poziție și cu  responsabilități de acum, ok, dacă nu… bună ziua. Eu oricum o să fiu lângă Universitatea Craiova”, a spus Sorin Cârțu, președintele formației Universitatea Craiova pentru Pro Sport.

Vizualizări: 1,199

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: