Pandurii se vor reuni la începutul săptămânii viitoare

O serie de echipe din Liga 3 s-au reunit deja şi au început pregătirile, gorjenii de la Pandurii fiind printre ultimele formaţii care revin în activitate. Jucătorii au fost anunţaţi să se prezinte la reunire luni, 24 ianuarie, urmând să efectueze apoi un cantonament pe plan local.

Clasată pe locul 3 în Seria 7 a Ligii 3, la 4 puncte sunt contracandidata CSM Deva, Pandurii se va reuni luni, 24 ianuarie. Cantonamentul va fi efectuat, și în această pauză competițională, tot pe plan local, la fel ca şi anii trecuţi.

Directorul sportiv Camilian Floroiu a precizat că s-ar dori câteva transferuri dar rămâne de văzut dacă vor putea fi perfectate. Deocamdată certitudinea este reconfirmarea lui Mario Găman ca antrenor principal şi un cantonament pe plan local în luna februarie.

”Antrenorul Mario Găman a fost reconfirmat în funcție și chiar voia să aducă în această perioadă patru-cinci jucători la echipă, dintre care un mijlocaș și un atacant cu experiență. Sper să-i putem legitima în cele din urmă, mai ales că ne reunim iar la începutul lunii februarie intrăm într-un cantonament pe plan local”, a declarat oficialul clubului Pandurii.

Conducerea clubului a explicat recent că este vorba doar de o problemă birocratică în ceea ce priveşte plata jucătorilor străini care au făcut ca Pandurii să primească interdicţia la transferuri, pentru că toţi ceilalţi jucători din sezonul trecut, români sau străini, care au respectat legea, au putut fi plătiţi.

Până la rezolvarea problemei, lotul se va reuni, probabil, în aceeaşi formulă de la finalul anului trecut, fiind greu de crezut că există jucători care nu vor merge la echipele la care au contract pentru a se pregăti cu Pandurii în condiţiile incertitudinilor actuale de la club. 

Vizualizări: 479

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: