Meciurile oficiale de handbal ale CSM se vor relua în weekend

Echipele de handbal junioare şi senioare au încheiat pregătirea şi seria de meciuri amicale. Pentru echipele de handbal feminin ale CSM Târgu Jiu încep acum meciurile oficiale, iar primul meci pentru senioarele CSM este programat pe teren propriu.

Prima echipă care a deschis seria de meciuri oficiale a fost echipa de Junioare 2, pregătită de antrenorul Andrei Enache, care a jucat la CSS Hunedoara, joi, 20 ianuarie, reuşind o victorie în deplasare cu scorul de 36 – 21.

Junioarele 3, formație pregătită de Radu Costel, vor juca primul meci oficial din 2022 pe teren propriu, sâmbătă, 22 ianuarie, de la ora 13:30, în Sala Sporturilor din Târgu Jiu. Tot pe teren propriu vor juca şi senioarele care cursa pentru promovare în Liga Florilor. Handbalistele pregătite de Liviu Andrieș vor juca duminică, 23 ianuarie, de la ora 12:00. Dan Ilieș, coordonatorul secției de handbal a CSM Târgu Jiu, este încrezător că echipele clubului vor începe anul bine.

Oficialul clubului gorjean speră ca primele meciuri oficiale din 2022 vor aduce și primele victorii din acest an. „Mă bucur că după o perioadă destul de lungă de pauză revin jocurile oficiale. În fața propriilor suporteri vom încheia săptămâna cu meciul senioarelor, care vor juca cu Universitatea Timișoara, o echipă ambițioasă și de tradiție. Am încredere în echipele noastre că vor începe anul cu victorii pe linie și sper să ne bucurăm alături de suporterii noștri de un spectacol reușit. Le doresc succes tuturor și sănătate!”, a precizat Dan Ilieș pentru site-ul oficial al clubului.

Meciurile din Sala Sporturilor se dispută cu spectatori, aceştia fiind obligaţi să respecte anumite reguli de acces. Conform Anexei 3 din HG 34/2022, accesul spectatorilor la competițiile sportive în spații închise, în localitățiile în care incidența cumulată la 14 zile este mai mare de 1/1.000 de locuitori, „competițiile sportive se pot desfășura pe teritoriul României cu participarea spectatorilor până la 30% din capacitatea maximă a spațiului, în intervalul orar 5:00-22:00, cu asigurarea unei distanțe de minimum 2 metri între persoane și purtarea măștii de protecție”.

De asemenea pot lua parte la jocuri numai anumite persoane care respectă regulile stabilite prin protocoalele medicale.

Vizualizări: 184

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: