Final de drum

Pandurii II, doar o palida umbra a primei echipe. Chiar si cu 9 intariri de la Grigoras, trupa secundului Dinu a jucat slab contra Mioveniului si a pierdut cu 0 la 2.

Pandurii II Tg-Jiu – CS Mioveni 1-2 (0-1), Stadion “Tudor Vladimirescu”, Tg-Jiu, spectatori 300

Au marcat: Nastasie (min. 87-autogol) /Nastasie (min. 20 si 53)

Pandurii II: Horvat – Pleasca (Oita, min. 77’), Tataru, Rada, Unguru – Avramescu, Ignea (Bertea, 56’) – Bacila (Farcasanu, 56’), Karim, Lupu – Vladuti.        Antrenor: Marian Dinu.

Mioveni: Popescu – Cotiga (Pasare, 50’), Olteanu, Miulescu, Dumitrache – Mazilu, Margaritescu, Emil Dica (Panait, 76’), Cosereanu – Nastasie, Raduta (I.Stancu, 56’). Antrenor: Mihail Ianovschi.

Experienta si-a spus cuvantul

Intarita cu 9 jucatori de la prima echipa, Pandurii 2 forta o calificare in 16-imile Cupei pentru a aduce o echipa de prima liga la Tg-Jiu. Spre deosebire de ultimul adversar insa, CSM Rm-Valcea, cei de la Mioveni nu au venit cu gandul de a se preda. Cu nume “grele” in echipa ca Emil Dica sau Margaritescu, argesenii au dat lovitura la prima faza mai de Doamne ajuta. Lupu a pierdut usor o minge in treimea adverse iar la capatul unui contraatac fulger, Nastasie l-a deposit pe Tataru si l-a executat simplu pe Horvat. Lenti si previzibili de multe ori, pandurii au replicat doar prin Vladuti dar atacantul a fost blocat in extremis de Popescu. Mioveniul si-a aratat plusul de experienta si in startul reprizei a doua. O combinatie pe axa Dica-Nastasie a facut sah mat tanara aparare pandura iar ultimul a facut dubla. Mereu activul Lupu a incercat sa-si readuca colegii in joc dar Popescu a fost iar la post. Francezul Karim a fost aproape si el de un nou gol superb dar cu dreptul nu a fost la fel de précis ca in meciul cu Otelul. Gorjenii au prins un gol de consolare in minutul 87 dupa lovitura libera executata de Unguru si devierea nefericita a eroului celor de la Mioveni, Nastasie. Pandurii nu vor avea astfel doua echipe in 16-imile Cupei, acolo unde trupa lui Grigoras va incerca sa ajunga mai departe ca anul trecut, atunci cand au prins sferturile de finala.

Vizualizări: 165

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: