Finala cupei la județ se dispută sâmbătă, la Bustuchin

Terenul din Bustuchin va găzdui în acest an finala fazei județene a Cupei României. Cele două finaliste din acest sezon sunt Vulturii Fărcășești și Jiul Rovinari, echipe de top și în Liga 4, acolo unde sunt chiar pe podium.

Ocupantele locurilor 2 și 3 din Liga 4 Gorj sunt formațiile care vor disputa finala Cupei României Gorj la fotbal. AJF Gorj a anunțat, după meciurile din semifinale, că stadionul pe care se va juca ultimul act al cupei este cel din Bustuchin, acolo unde își dispută meciurile de pe teren propriu echipa de liga 3 ACS Viitorul 2 Târgu Jiu.

„Finala cupei se joacă la Bustuchin! Conducerea AJF Gorj a stabilit ca finala fazei județene a Cupei României , ediția 2022-2023, să se desfășoare la Bustuchin, sâmbătă, 3 iunie, de la ora 12:00. În ultimul act al competiției se vor întâlni CS Jiul Rovinari 2016 și CS Vulturii Fărcășești. În semifinale, ambele formații au reușit să întoarcă pe propriul teren rezultatul nefavorabil din manșă tur. Mult succes, ambelor finaliste!”, a transmis AJF Gorj.

Meciul din finala cupei se joacă sâmbătă, 3 iunie, de la ora 12:00.

Cele două finaliste s-au impus în fața celor de la  CSO Turceni și Petrolul Țicleni în returul semifinalelor, reușind să întoarcă rezultatele nefavorabile din turul semifinalelor.

Câștigătoarea competiției județene va putea juca apoi la faza regională a cupei care va debuta la 12 iulie 2023.

Vizualizări: 357

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: