Finala Cupei României la judeţ. Petrolul Ţicleni vrea din nou trofeul

Petrolul Ţicleni va juca pentru al doilea an consecutiv finala Cupei României la judeţ şi vrea să reediteze performanţa de anul trecut şi să păstreze trofeul. Meciul din finala cupei se va juca duminică, 16 iunie, cu începere de la ora 11:00, pe terenul de la Rovinari.

Finalistele ediţiei din acest an a Cupei României, faza judeţeană, sunt Petrolul Ţicleni şi Unirea Cruşeţ. Deţinătoare a trofeului din sezonul trecut, când a învins în finală pe Ştiinţa Turceni, Petrolul Ţicleni vrea să păstreze trofeul şi deja a postat pe pagina oficială fotografia cu echipa din sezonul trecut ridicând cupa. Adversarul petroliştilor va fi Unirea Cruşeţ.

Petrolul este una din echipele de tradiţie ale judeţului, iar în sezonul recent încheiat a fost una dintre formaţiile care au pus probleme adversarilor şi s-a clasat la final pe locul cinci, iar Unirea Cruşeţ s-a clasat pe locul 7. Petroliştii au eliminat în semifinale pe Petrolul Bustuchin, iar Unirea Cruşeţ a eliminat surpriza Cupei României, echipa venită din Liga 5, Triumful Borăscu, după 5-1 în tur şi 2-2 în retur.

Cu ocazia finalei de la Rovinari va avea loc și festivitatea de premiere pentru sezonul 2018-2019 pentru toate competițiile organizate de AJF Gorj. AJF a anunţat că premierile vor avea loc înaintea meciului, de la ora 10:45, la Rovinari, pe stadionul Tineretului.

La Liga 4 seniori, premierea s-a făcut deja la finalul meciului din ultima etapă de la Cărbuneşti, după ce suporterii cărbuneştenilor au asaltat cu mesaje pagina oficială a AJF, supăraţi că se anunţase premierea campioanei după o săptămână.

Vizualizări: 1,044

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: