Firicel din Las Fierbinţi a fost miner, bucătar, dansator. Acum, jandarm!

Actorul gorjean Toma Cuzin, celebru pentru rolul Firicel din Las Fierbinţi, este alegerea Jandarmeriei pentru a promova concursul pentru școala de subofiţeri. Înscrierile se termină pe 5 decembrie, fiind 700 de locuri disponibile. Sunt locuri și la școlile de subofiţeri și pentru alte structuri ale Ministerului de Interne, în total 2.880. Examenul va fi în ianuarie.

Jandarmeria Română a postat pe pagina oficială de Facebook un video cu celebrul Firicel din serialul Las Fierbinţi. În filmuleţ, actorul se înscrie la școala de subofiţeri jandarmi, încurajându-i și pe alţii. „Chiar şi-aşa, până și celebrul Firicel s-a înscris la școala de subofiţeri jandarmi, tu ce mai aștepţi? Dacă ai între 18 și 27 de ani, vino și tu în echipa Jandarmeriei Române. Avem 700 de locuri de muncă disponibile. Înscrie-te și tu până pe 5 decembrie pentru cele 700 de locuri de la școlile de subofiţeri ale Jandarmeriei”, se arată pe pagina de socializare.

Pentru înscriere sau informaţii suplimentare accesaţi următoarele link-urile www.jandarmeriaromana.ro ; www.scoaladragasani.ro ; www.jandarmeriafalticeni.ro.

Toma Cuzin a crescut la Peştişani, judeţul Gorj. Până să devină un actor de succes, a lucrat în mină, el având după liceu calificarea de electro-mecanic, reparaţii şi întreţinere in­­stalaţii şi utilaj minier. Ulterior a lucrat la un restaurant cu pretenţii, dar şi la o shaormerie. Aproape trei ani a fost dansator la „Doina Gorjului”, dar a fost și paznic.

„Să nu uităm că #Firicel are o legătură de suflet cu noi, jandarmii. Fraţii sunt jandarmi, iar el a cochetat o vreme și cu arma bleu-jandarm. Să râdem împreună cu Firicel”, mai scriu jandarmii pe facebook, reamintindu-le tinerilor că se pot înscrie la școlile de subofiţeri până pe 5 decembrie, asigurându-și astfel un serviciu stabil în viitor.

Vizualizări: 3,331

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: