Firme din Gorj, executate silit de Direcţia Finanţelor Publice

Direcţia Finanţelor Publice scoate la licitaţie cuptoare de panificaţie, centrale termice, şuruburi, autoutilitare sau terenuri arabile pentru a recupera debitele restante înregistrate de firmele din judeţul Gorj. Unele societăţi comerciale din Gorj înregistrează datorii la bugetul consolidat al statului de ordinul miliardelor de lei vechi.

Bunurile a nouă firme executate silit vor fi vândute, potrivit anunţurilor publicate pe site-ul Finanţelor Publice Gorj, în cadrul licitaţiilor organizate pe data de 16 ianuarie. Un cuptor de panificaţie, ce aparţine firmei Sc Aviliprod din localitatea Tismana, este vândut pentru 750 lei, o centrală termică ajunge la 2.625 lei, iar echipamentul pentru linia de panificaţie poate fi cumpărat cu 3.750 lei. Dacă de la unele firme sunt vândute bunuri pentru realizarea produselor de panificaţie, de la altele sunt scoase la vânzare aparate de preparat shaorme şi hotdogi. Preţurile acestora sunt cuprinse între 300 şi 1.400 lei. De asemenea, firma Danipan Com Srl, cu domiciliul în Turcineşti, va plăti datoria la stat cu o autoutilitară Dacia, fabricată în anul 2005, vândută pentru 3.400 lei.

Pentru că nu şi-a mai plătit datoriile bunurile societăţii Indoprofil Srl vor fi vândute, de asemenea, la licitaţie. O presă hidraulică ce aparţine acestei firme este vândută pentru 220.874 lei, un strung ajunge la 51.366 lei, o maşină de frezat este estimată la valoarea de 179.781 lei, iar un ciocan de forjă cu autocompresoar costă 46.229 lei. În această situaţie se află şi Sc Zobcom Prest din Târgu Jiu. Bunuri ce constau într-o maşină, electrică, circular pendular, maşină rindeluit sau compresor vopsit sunt vândute la preţuri între 60 şi 250 lei. De asemenea, de la o societate din Dăneşti sunt scoase la licitaţie pietre de polizor, holzşuruburi, burghie, cuţite de strung, rulmenţi sau freze.

DATORII

La 30 septembrie 2011, societatea Aviliprod SRL avea obligaţii la bugetul de stat în valoare de 14.863 lei. SC Danipan Com Srl, cu domiciliul fiscal în localitatea Turcineşti înregistra la finele lunii septembrie a anului trecut datorii la bugetul de stat în valoare de 34.202 lei, iar Indoprofil SRL figura la aceeaşi dată cu datorii restante către buget în valoare de 457.203 lei.

Vizualizări: 149

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: