Firme din Novaci şi Baia de Fier, executate silit

Firme din Baia de Fier, Novaci și Alimpești sunt executate silit de Fisc pentru că nu și-au plătit datoriile. Pentru recuperare sumelor restante, Direcția Finanțelor Publice Gorj vinde bunurile care au aparținut acestor societăți, care constau în frigidere, cântare electronice, motoare electrice sau autoutilitare la prețuri convenabile.

Site-ul Direcției Generale a Finanțelor Publice Gorj este plin cu anunțuri privind vânzarea prin licitație publică a bunurilor ce au aparținut firmelor datornice. Administrația Novaci scoate la licitație pe 27 ianuarie bunurile a cinci firme situate în comune precum Alimpești, Pociovaliștea, Cernădia sau Pociovaliștea. Pentru că nu și-a achitat datoriile clădirea unui magazin mixt și anexele în suprafață de 246 mp situate în comuna Prigoria vor fi vândute la prețul de aproape 35.000 lei. De asemenea, de la SC Alsor Srl, cu domiciliul fiscal în Baia de Fier, sat Cernădia, va fi vândută o ladă frigorifică pentru 350 lei și două frigidere marca Arctic pentru prețuri cuprinse între 260 și 300 lei. De executare nu a scăpat nici o firmă din Pociovaliștea, comuna Novaci, ale cărei bunuri ce constau într-un cântar electronic, model AMP se va vinde la prețul de  400 lei, rafturi de sticlă în stare bună de utilizare vor fi valorificate pentru 1.500 lei.  Tot la licitație sunt scoase două motoare electrice ce au aparținut unei societăți din Alimpești, sat Ciuperceni, la prețuri ce pornesc de la 1.700 lei și care ajung la 1950 lei.

AUTOUTILITARE

De asemenea, o autoutilitara Mercedes Benz, fabricată 2002, caroserie furgon, în stare de funcționare a fost valorificată la 47.000 lei, iar o  autoutilitara N1 - Dacia 1307, anul fabricației 2000, culoare alb, anvelope cu uzură de 50 %, motorul în stare de funcționare, caroserie cu lovituri mici și cu pete de rugină costă doar 2.000 lei.

LICITAȚIE

Cei care sunt interesați să achiziționeze bunurile scoase la licitație trebuie să prezinte până la termenul de vânzare oferte de cumpărare, iar în cazul vânzării la licitație dovada plății taxei de participare, ce reprezintă 10% din prețul de pornire al licitației.

Vizualizări: 140

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: