Flavius Stoican, curtat din nou de o echipă din Liga 1

Antrenorul Flavius Stoican este pe lista celor de la Poli Iaşi pentru a prelua echipa. Informaţia a fost făcută publică de TelekomSport după meciul din Cupa României de la Cluj, câştigat de actuala echipă a antrenorului mehedinţean.

Antrenorul echipei ACS Viitorul Târgu Jiu, Flavius Stoican, apare pe lista de antrenori favoriţi să preia Poli Iaşi, după demiterea lui Andrei Cristea.

Eșecul rușinos de pe teren proriu cu FC Voluntari, scor 0-2, a dus la un val de decizii dure la Poli Iași. Comitetul Director întrunit miercuri dimineață la solicitarea primarului Mihai Chirica, la Primărie, a hotărât să aducă un nou antrenor la echipă, în locul lui Andrei Cristea, iar doi oficiali din Copou au fost sancționați.
Situația dezastruoasă de la Poli Iași nu a rămas fără urmări, mai ales după derapajul lui Andrei Cristea în care i-ar fi transmis arbitrului Radu Petrescu că i-ar fi dorit moartea. Comitetul Director al clubului a luat decizii drastice, fără precedent pentru formația din Copou. Ca urmare a deciziilor luate, Andrei Cristea nu va mai fi antrenorul echipei și va activa doar ca jucător, pe banca ieșenilor urmând a fi instalat un antrenor cu experiență, care să o salveze pe Politehnica de la retrogradare. Numele cel mai intens vehiculat de la TelekomSport este cel al fostului antrenor al ieşenilor, Flavius Stoican, cel sub comanda căruia echipa a avut cele mai bune rezultate. „Favoriți pentru a prelua banca tehnică a lui Poli Iași sunt, în acest moment, Adrian Mihalcea, Flavius Stoican, Cristiano Bergodi și Eugen Neagoe”, a informat miercuri seara şi Pro Sport. ”Ne trebuie un antrenor, suntem în lipsă de antrenor, lipsă de lider. Comitetul Director a propus să găsească în regim de urgență un antrenor la club”, a spus primarul Mihai Chirica, un susţinător al lui Flavius Stoican.

La finalul ședinței, vicepreședintele Comitetului Director, Adrian Ambrosie, a declarat că Poli va avea un nou anntrenor în câteva zile: „Rezultatele din ultima perioadă ne-au făcut să ne întâlnim și să luăm deciziile care se impuneau. Considerăm că Andrei Cristea este mult mai util în teren. Rada va conduce antrenamentele până vom găsi un antrenor principal. Vom forma rapid o listă cu cinci nume de antrenori, iar până luni vom încerca să aducem un nou antrenor”.

Flavius Stoican a mai fost pe lista ieşenilor şi în urmă cu o lună dar atunci a spus că nu va pleca de la Târgu Jiu.

Vizualizări: 1,219

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: