Pandurii apelează la împrumuturi pentru a juca în Liga 2

Pandurii Târgu Jiu a primit dreptul de a evolua în Liga 2 după ce Comisia de Disciplină a Federației Române de Fotbal nu îi acordase certificarea din cauza problemelor financiare. Chiar dacă s-a rezolvat problema evoluţiei în cel de-al doilea eşalon, Pandurii nu a rezolvat problema finanţării şi va apela la împrumuturi pentru noul sezon.

Pandurii Târgu Jiu a scăpat de problema falimentului şi de cea de la comisiile FRF referitoare la licenţa pentru Liga 2, dar nu scapă de problemele financiare.

Gorjenii nu au bani pentru a evolua în Liga 2 dar apelează din nou la împrumuturi în speranţa că le vor achita în toamnă.

Fostul preşedinte Marin Condescu a declarat că Pandurii va face un nou împrumut pentru a asigura cheltuielile curente, cu deplasările și testările COVID pentru jucători: „Clubul va încerca să facă un nou împrumut pentru a face rost de bani, în speranţa că în luna septembrie se va finaliza procesul de la Înalta Curte. După care, clar, apele se vor limpezi, pentru că reamintesc că membrii fondatori nu au fost de acord să finanţeze echipa, în condiţiile în care nu au contribuit cu nici un leu dar nici nu au dorit să permită venirea entităţilor economice din domeniul privat care doreau să revitalizeze clubul cu resurse financiare”.

Noul sezon al Ligii 2 debutează sâmbătă, 29 august, când Pandurii joacă în deplasare cu Metaloglobus.

Vizualizări: 314

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: