Un celebru fotbalist salvează Pandurii. De unde au venit banii!

Veste neașteptat de bună dinspre clubul de fotbal Pandurii Lignitul Târgu Jiu. Un investitor spaniol, care intenționează ca pe viitor să intre în acționariatul clubului, a dat cu împrumut banii necesari plății acelor datorii care împiedicau clubul să efectueze transferuri. Întreaga acțiune a fost intermediată de fostul mare fotbalist Adrian Ilie, a spus principalul creditor al clubului, Marin Condescu. “Împrumutul mi-a fost acordat pe persoană fizică, deocare clubul nu avea cum să garanteze și erau mai multe hârtii de făcut. Important este că suma a fost virată în seara asta (n.r. - miercuri), astfel că putem da drumul la transferuri”, a spus Condescu.

Fost președinte la Pandurii, Condescu a spus că în primă fază s-a încercat obținerea unui sprijin de la acționari. “A fost o adunare a acționarilor la finalul săptămânii trecute, li s-a cerut sprijinul pentru ca echipa să poată plăti din datorii și să intre în noul sezon întărită. Din păcate, cu toții au refuzat, spunând că nu au fondurile necesare din cauza pandemiei. Au spus însă că vor să rămână în continuare în acționariat”, a explicat Marin Condescu.

Acesta susține că, până în octombrie, vor fi făcute transferuri care să poată ajuta echipa să intre în lupta pentru promovare. “Nu am renunțat la obiectivul nostru, acela de a reveni pe prima scenă a fotbalului”, a spus Condescu, precizând că mai este un investitor din Belgia interesat să investească la Pandurii. “Vom putea face mai mulți pași în primăvară, când sperăm să fie finalizat procesul pe care îl avem cu acțioarii”, a spus Condescu, făcând referire la procesul prin care a câștigat milioane de euro de la acționari, dar a cărui soluție nu este definitivă. (R.S.)

Vizualizări: 2,424

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: