Florin Popete va continua să antreneze copii și juniori

Echipa de antrenori din cadrul secției de fotbal a CSM Târgu Jiu prinde contur. Florin Popete a întregit lista antrenorilor care se vor ocupa de grupele de copii ale CSM Târgu Jiu.

Fostul fundaș din generația care a contribuit la promovarea pandurilor în prima ligă a României a semnat un angajament pentru sezonul 2022-2023 cu clubul primăriei. „Cum la secția de fotbal se lucrează la organigrama pentru sezonul viitor, noul antrenor va afla zilele următoare ce grupă va antrena la CSM Târgu Jiu”, a anunțat csmtargujiu.ro.

Florin Popete, gorjeanul care a scris istorie alături de Pandurii Târgu Jiu, a decis să se alăture proiectului fotbalistic de la CSM Târgu Jiu. Popete a contribuit din plin la două dintre promovările echipei. Prima promovare la care a pus umărul a fost în anul 2000, atunci când Pandurii a urcat în Liga 2. Cinci ani mai târziu, în 2005, Florin Popete apăra culorile clubului gorjean și a fost unul dintre artizanii promovării istorice a echipei în Liga 1. A strâns aproape 200 de meciuri la nivelul Ligii 1, cele mai multe pentru Pandurii Târgu Jiu. A mai jucat pentru Farul și FCM Târgu Mureș, dar cele mai cele mai frumoase momente din cariera lui s-au derulat acasă, la Târgu Jiu, la clubul care l-a format, Pandurii. A fost semifinalist în Cupa României, în 2007, atunci când Pandurii s-a luptat cu Rapid și a rămas în cadrul clubului Pandurii și după ce s-a retras temporar din activitate, devenind antrenor în cadrul Centrului de Copii și Juniori de la Pandurii, unde a activat timp de 7 ani, pregătind Grupele U17 și U19 ale clubului. Dedicat muncii sale de antrenor, a reușit să ajungă cu grupele de copii între cele mai bune din țară, în fazele semifinale ale campionatului național de juniori, în grupele Elită și în semifinalele Cupei României Elită.

Florin Popete își dorește să contribuie la dezvoltarea fotbalului juvenil la nivelul județului Gorj și a acceptat noua provocare venită din partea CSM Târgu Jiu.

Vizualizări: 735

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: