Noul antrenor a fost prezentat oficial la Universitatea Craiova

Mirel Rădoi (41 de ani) a fost prezentat oficial în funcția de antrenor principal al Universității Craiova, marți, 9 august. Tehnicianul a semnat un contract pe doi ani cu formația din Bănie și va debuta joi, în returul din Conference League împotriva celor de la Zorya Lugansk.

Antrenorul se află la a doua sa experiență ca principal pe banca unei echipe din Superliga, după ce în 2015, a antrenat-o și pe FCSB, pentru o perioadă de câteva luni.

În cadrul conferinței de prezentare la noua echipe, tehnicianul a explicat și motivele pentru care înaintea startului sezonului, când a fost contactat, nu a ajuns la un acord cu oficialii clubului. Rădoi a precizat că este un vis împlinit să antreneze la Universitatea Craiova: „Recunosc, sunt puțin emoționat. N-aș vrea să țin un discurs prea lung ca să nu-l supăr pe Nea Sorin. Sunt venit să muncesc, să rezolvăm problemele, care dacă nu ar fi fost, eu nu m-aș fi aflat acum aici. Îi mulțumesc lui Gyussi pentru ce a realizat și sper să schimbăm ceea ce nu a funcționat. Nu putem să promitem ceva ce nu putem avea, trebuie să luăm fiecare partidă în parte, iar acum cel mai important este meciul de joi. Este un vis împlinit. Am spus că într-o zi voi fi antrenorul Craiovei și mi-am dorit tot timpul acest lucru. (n.r. – la începutul verii) Condițiile au fost altele atunci, nu a fost vorba neapărat de partea financiară. A fost un defect de comunicare. După acel meci (n.r. – meciul de retragere al lui Mutu) am primit oferta, însă nu a fost să fie. Trebuie să fim concentrați, noi suntem nerăbdători să începem munca, personal nu mai aveam răbdare să stau acasă, chiar și familia mă gonea”.

Vizualizări: 634

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: