Focuri de armă la Baia de Fier

În data de 31.03.2011 orele 23:52, poliţiştii Postului de Poliţie Baia de Fier au fost sesizaţi de V.S., 75 ani, din comuna Baia de Fier, judeţ Gorj, despre faptul că fiul său V.E.I., 49 ani, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a tras două focuri de armă în curtea locuinţei cu o armă de vânătoare.

         A fost constituită o echipă operativă la nivelul I.P.J. Gorj – Biroul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase şi Poliţiei oraşului Novaci a efectuat cercetarea la faţa locului, ocazie cu care s-a constatat că  V.E.I., membru vânător al A.J.V.P.S. Gorj, autorizat pentru a deţine, purta şi folosi arme letale de vânătoare, a tras în jurul orelor 22:00 două focuri de armă în curtea locuinţei cu arma proprietate personală, acesta motivând gestul  prin faptul că a   încercat să împuşte o cucuvea.

         În cauză s-a întocmit dosar sub aspectul săvârşirii infracţiunii de uz de armă letală fără drept, urmând ca la finalizarea cercetărilor dosarul penal să fie înaintat unităţii de parchet competente spre soluţionare.

Vizualizări: 84

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: