Forţa Civică cere demisia liberalilor gorjeni

Preşedintele Forţa Civică Gorj, Ion Săvoiu, a cerut astăzi liberalilor care au ocupat funcţii cu susţinerea USL să îşi asume intrarea în opoziţie şi să demisioneze. "În Gorj, județul premierului Victor Ponta, liberalii ar fi trebuit să dea tonul demisiilor din funcții publice, la nivel național. PNL Gorj ar fi trebuit să fie prima organizație care își urmează președintele Crin Antonescu, retrăgându-și membri numiți politic în funcții publice. Mai mult, era de datoria PNL Gorj să se angajeze într-o opoziție reală față de foștii lor parteneri de guvernare", a declarat Săvoiu.

Liderul Partidului Forţa Civică Gorj susţine că "decizia liberalilor gorjeni de a continua coabitarea cu PSD, la conducerea județului, este de natură de a îndepărta și mai mult omul de rând de politică și de politicieni".

Săvoiu consideră că liderul PNL Crin Antonescu a dat ieri dovadă de "onoare şi bun simţ", demisionând de la şefia Senatului, model care ar trebui urmat şi la Gorj. "Din respect față de gorjeni și față de valorile esențiale ale democrației, Filiala din Gorj a Partidului Forța Civică adresează conducerii PNL Gorj, în mod public, un firesc apel la onoare și bun simț", a menţionat Săvoiu.

Vizualizări: 137

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: