Fost director la „Tudor“, pe lista primăriei pentru ajutoare de Crăciun

Primăria Târgu Jiu a oferit şi anul acesta cadouri persoanelor care au probleme financiare. Printre aceştia s-a aflat şi Ioan Talabă, fost director de şcoală pe vremuri.

Are acum 84 de ani şi a suferit o intervenţie chirurgicală pe cord. Profesorul a îndrumat zeci de ani, mii de elevi în tainele învăţăturii, fiind şi director al Liceului „Tudor Vladimirescu“ din Târgu-Jiu. Şi la el au ajuns ieri darurile lăsate de moş la primărie. „Am 45 de ani de catedră, am fost profesor de psihologie-pedagogie. Am predat la mulţi elevi, care acum sunt oameni importanţi. Mă bucur că autorităţile s-au gândit şi la noi”, a spus Ioan Talabă.  

Au fost distribuite peste 2000 de pachete. Alte 20 de familii, pe lângă cadouri au primit şi câte un brăduţ de Crăciun. Totodată,  persoanele care iau masa la Cantina de Ajutor Social au primit câte o plasă cu bunătăţi. Fiecare pachet conţine carne de porc, de pui, cozonac şi orez, zahăr şi dulciuri „Consider că ceea ce facem în prezent este un gest de respect faţă de mulţi cetăţeni din Târgu Jiu care nu au posibilitatea financiară de a-şi cumpăra produsele necesare de sărbători”, a spus Florin Cârciumaru, edilul din Târgu Jiu. Pentru fiecare pachet cu bunătăţi de Crăciun, Moşul de la primărie a scos din buzunar circa 500.000 de lei vechi.

Vizualizări: 171

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: