Fost golgheter la Pandurii, convins că va juca în Liga 1

Fostul golgheter al celor de la Pandurii Târgu Jiu din sezonul trecut, Andrei Blejdea, este ferm convins că echipa sa actuală va promova în Liga 1 în acest sezon. FC Argeş poate promova şi dacă se va relua campionatul, indiferent de variantă, dar şi dacă acesta va fi îngheţat şi vor promova primele patru clasate.

Atacantul Andrei Blejdea, care a fost golgheterul echipei Pandurii, face o figură frumoasă în tricoul echipei FC Argeş la care s-a transferat de la formaţia gorjeană. Blejdea a marcat de 12 ori în acest campionat pentru piteşteni şi este convins că echipa sa actuală va juca în Liga 1 în viitorul sezon. „Din punctul meu de vedere, varianta cu play-off și play-out, este cea agreată, însă indiferent ce sistem va alege Federația, ar trebui ca totul să se decidă pe teren. Să nu se înghețe anul. Îmi doresc ca echipele care vor promova să o facă pe teren şi FC Argeș să fie printre acestea. Ne dorim să reîncepem cât mai repede antrenamentele, să putem munci și să ne câștigăm banii cinstit și meritat”, a precizat Andrei Blejdea. FC Argeş poate promova şi dacă se va relua campionatul, indiferent de variantă, dar şi dacă acesta va fi îngheţat şi vor promova primele patru clasate, pentru că se află pe locul patru.

Jucătorul trecut înainte de a semna cu Argeşul pe la grupări precum FC Wil (L2 Elveția), NK Zarica Kranj (Slovenia), Eintracht Braunschweig II (L4 Germania), Academica Clinceni și Pandurii Târgu Jiu, s-a retras la ţară, la Albota, unde execută programul impus de antrenorul Ionuţ Badea.

Galerie foto


Vizualizări: 333

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: