Fost portar de la Pandurii, dorit de campioană şi de Craiova

Universitatea Craiova pregăteşte o lovitură şi pentru poarta echipei în perioada de transferuri din iarnă. Portarul din naţionala României, David Lazăr, este dorit şi de campioana României, CFR Cluj, dar şi de Universitatea Craiova.

Un nou transfer important ar putea avea loc în următoarea perioadă de mercato, din iarnă. Portarul Astrei şi al naţionalei României, David Lazar e disputat de CFR Cluj şi U Craiova. Astfel, cele două contracandidate la titlul Ligii 1 ar putea duce o luptă şi pe piaţa transferurilor, în această iarnă. Universitatea Craiova şi CFR Cluj se vor lupta pentru semnătura lui David Lazar, fotbalistul Astrei şi unul dintre cei mai buni portari din Liga 1. Lazar este fostul portar al celor de la Pandurii Târgu Jiu, acesta fiind adus la Târgu Jiu în 2010, de la Voinţa Sibiu şi evoluând apoi timp de şapte ani la formaţia gorjeană, cu scurte perioade în care a fost împrumutat la Sibiu şi Botoşani.

Potrivit ProSport, campioana României şi oltenii doresc să-şi întărească postul de portar, iar lupta pentru supremaţia din poartă ar urma să fie acerbă. La CFR Cluj, Cristian Bălgrădean a devenit titular, după plecarea lui Giedrius Arlauskis, în timp ce la Universitatea Craiova Mirko Pigliacelli a pus monopol pe postul de portar.

Cele două echipe ar putea profita şi de dorinţa lui David Lazar, cel care ar dori să plece de la Astra, dezamăgit de situaţia financiară de la clubul din Giurgiu, după cum a anunţat Gazeta Sporturilor.

În următoarea perioadă, David Lazar se va lupta şi pentru postul de titular din naţionala României, după retragerea lui Ciprian Tătăruşanu.

De-a lungul carierei, Lazar a mai jucat la Voinţa Sibiu, Pandurii, FC Botoşani şi Astra.

Vizualizări: 760

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: