Universitatea Craiova renunţă la mai mulţi jucători

Mihai Rotaru face restructurări masive în lotul Universităţii Craiova pentru a face loc noilor achiziţii. Lista jucătorilor la care renunță vicecampioana Ligii 1 prinde contur deja, la fel ca lista jucătorilor pe care Universitatea îi vrea pentru a se bate la titlu.

Universitatea Craiova intenţionează să-şi completeze lotul cu câţiva jucători în iarna aceasta, dar şi să renunţe la unii dintre cei care nu s-au ridicat la nivelul aşteptat. Primul jucător ofertat de gruparea din Bănie este spaniolul Juan Camara (26 de ani), împrumutat de Dinamo de la formaţia poloneză Jagiellonia Bialystock, după cum a informat Pro Sport.

În acelaşi timp, formația lui Mihai Rotaru se pregătește de un val masiv de schimbări în cadrul lotului, astfel că se anunță foarte multe plecări în această pauză competițională.

Primul jucător de care este aproape să se despartă vicecampioana României  este stoperul ivorian Stephane Acka (30 de ani). Cotat la 550.000 de euro, Acka are oferte din Turcia, dar şi din ţările arabe. Pentru el, gruparea din Bănie ar solicita numai banii pe care i-a cheltuit cu el într-un an şi jumătate, câteva sute de mii de euro.

Din linia mediană, Universitatea Craiova va renunţa la Alexandru Mateiu, dar şi la unul dintre jucătorii Mihai Căpăţână şi Antoni Ivanov. Există şi posibilitatea de a pleca toţi trei, în funcţie de achiziţiile care vor fi perfectate.

Aproape sigur, Alexandru Mateiu nu va mai evolua în Bănie începând cu iarna aceasta. El nu a mai prins nici lotul de 20 de jucători la ultimele partide, dar nu numai Papură nu l-a agreat pe mijlocaşul de 29 de ani, nici Bergodi sau Piţurcă nu l-au avut în vedere pentru primul 11. Mateiu este unul dintre cei mai vechi jucători ai echipei, el având 6 ani şi jumătate la Universitatea Craiova.

Vizualizări: 953

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: